Tijdwaarneming

300_p62_150_camera.jpgSinds 2009 heeft de AV Scheldesport de beschikking over elektronische tijdwaarneming voor alle loopnummers op de baan. Groot voordeel van deze apparatuur:

  • De nauwkeurigheid van tijdwaarneming volgens IAAF normen,
  • Al onze wedstrijden zijn aantrekkelijk door nauwkeurige tijdmeting,
  • De nominale bezetting van het jurykorps bij die onderdelen kan met 4 tot 5 minder,
  • Het wedstrijdverloop van de loopnummers verloopt vlotter.

TimeTronics staat al jaren garant voor innovatie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Gekozen is voor de MacFinish 2D USB club, waarmee op eenvoudige wijze op al onze wedstrijden betrouwbare tijdwaarneming kan plaatsvinden. 

Gekozen is door het bestuur om de configuratie aan te schaffen met kabelhaspels welke uitgerold worden naar elk startpunt. Gekeken zal worden om de bekabeling in de toekomst in te graven. Door deze configuratie is het mogelijk om ook andere verenigingen bij te staan in hun mogelijke behoefte om ET te huren voor hun wedstrijden.

Tracktablet

300_p62_300_stefan-tablet.jpgWe hebben de beschikking over de Timetronics Tracktablet, die de wijzigingen van de startcommissaris en scheidsrechter lopen (bij estafettes) in een serie, DQ en DNS direct zichtbaar maakt waardoor de foutkans vermindert en snelheid van uitslagverwerking verhoogt. Wijzigingen zijn meteen zichtbaar voor ET, wedstrijdsecretariaat en Live Results via de website van atletiekvereniging Scheldesport.

Wedstrijden

Onze meetapparatuur wordt ingezet op diverse wedstrijden, klik hier voor een overzicht.

Juryleden die in de toekomst deze taak ook zouden willen uitoefenen, kunnen hun wens kenbaar maken aan de JuryCoördinator zodat verdere plannen tot uitbreiding van de capaciteit gemaakt kunnen worden.