Nieuwe loopgroep bij AV Scheldesport
Nieuwe loopgroep bij AV Scheldesport

AV Scheldesport krijgt een nieuwe loopgroep! Wil je al een tijdje het hardlopen weer oppakken of wil je gaan beginnen met hardlopen, maar heb je er ’s avond de tijd niet voor vanwege de kinderen, je werk of een andere reden? Dan is dit misschien iets voor jou.

Vanaf 5 april kan je elke woensdagochtend om 10:00 aansluiten bij de loopgroep van AV Scheldesport. Onder begeleiding van trainster Petra de Knecht ga je aan de slag en krijg je goede tips om je loopstijl te verbeteren! Een training duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur.

De groep is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar! Dat betekent dat je niet hoeft te voldoen aan een bepaald niveau, want je loopt altijd in je eigen tempo. De trainingen zullen plaatsvinden op de atletiekbaan van AV Scheldesport. Hierdoor blijft het overzichtelijk en hebben we de beschikking over alle middelen om je de juiste training te bieden. 

De training begint met een warmping-up volgens het bekende concept. Daarna begin je aan het programma die is opgesteld voor die week. Dit kan bijvoorbeeld een tempotraining zijn op een speelse manier.

Tijdens de trainingen werk je niet naar een doel toe. Je bent gewoon lekker bezig en zorgt dat je gezondheid en conditie op peil blijven. Hopelijk merk je na verloop van tijd ook verbetering daarin. Uiteraard kan je een persoonlijk doel hebben die je kenbaar mag maken bij de trainster. Zij kan dan nog wat specifiekere tips meegeven. Het belangrijkste is dat gezelligheid voorop staat!

Vanaf 5 april gaan we een proefperiode in en ontdekken we samen met jou hoe we deze loopgroep het beste invulling kunnen geven. Deelname tijdens de proefperiode is dan ook volledige gratis. Gaandeweg wordt er met o.a. jouw feedback geëvalueerd en wordt er meer bekend over hoe de loopgroep eruit gaat zien na de proefperiode. 

Heb je interesse om mee te doen met deze loopgroep? Inschrijven kan al via deze link:

https://forms.gle/2K8PX3ZorggYpF6Y6

Wil je toch nog wat meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar:

secretaris@avscheldesport.nl