Scholierenatletiek is terug; dit moet je weten!
Scholierenatletiek is terug; dit moet je weten!

Na een tijd van afwezigheid is scholierenatletiek weer terug! Verschillende leerlingen van basisscholen uit Terneuzen gaan met elkaar de strijd aan op diverse onderdelen zoals sprinten, verspringen en balwerpen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voor deze dag!

Op zaterdag 27 mei om 13:00 zal de 'Team Vital Scholierenatletiekdag' van start gaan op de atletiekbaan van AV Scheldesport in Terneuzen. Je maakt deze dag kennis met de sport door mee te doen aan verschillende onderdelen. Deelnemen kan vanaf groep 3 tot en met groep 8. Altijd leuk om in te schrijven met je klasgenootjes en een middag sportief bezig te zijn!

De dag wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Scheldesport in samenwerking met Sportpunt Terneuzen en Team Vital Terneuzen.

Wat neem je mee?
Uiteraard is het niet handig om te sporten in een spijkerbroek, daarom adviseren we om een sportbroek aan te trekken en een sportshirt waar je lekker in kan zweten. Als je sportschoenen tot je beschikking hebt zou ik die ook zeker meenemen! 

Zijn er ook prijzen te winnen? Zeker! De beste nummers 1, 2 en 3 bij zowel de jongens als de meisjes krijgen een medaille. Alle deelnemers krijgen sowieso een mooi vaantje. Op het eind van de middag vindt er ook nog een loterij plaats waarbij je eveneens mooie prijzen kan winnen.

Hoe kan ik inschrijven?
Inschrijven kan je doen (vóór 13 mei) via secretaris@avscheldesport.nl. Zorg dat je het volgende doorgeeft bij je inschrijving:
Naam, Jongen/Meisje, Leeftijd, Groep, School, Tel.nr. en E-mail.

Deelname is volledig gratis!

Adres: Zuiderparklaan 20, Terneuzen
Contact: secretaris@avscheldesport.nl of je eigen juf/meester

Wij hopen dat jullie net zoveel zin hebben in deze dag als dat wij hebben! Zien we je dan?