Extra info over Scholierenatletiek
Extra info over Scholierenatletiek

Na een tijd van afwezigheid is scholierenatletiek weer terug! Verschillende leerlingen van basisscholen uit Terneuzen gaan met elkaar de strijd aan in een 6-kamp. In dit artikel lees je alles wat je moet weten voor deze dag. Let op! Er zijn een paar veranderingen vergeleken met de vorige keer.

Op zaterdag 27 mei om 13:00 zal de 'Team Vital Scholierenatletiekdag' van start gaan op de atletiekbaan van AV Scheldesport in Terneuzen. Je maakt deze dag kennis met de sport door mee te doen aan verschillende onderdelen. De wedstrijd is gebaseerd op de Athletics Champs; een wedstrijdformat gemaakt voor pupillen (hier zal later nog meer uitleg over komen).

Deelname is voor leerlingen vanaf groep 3 tot en met groep 8 van basisscholen uit Gemeente Terneuzen. Altijd leuk om in te schrijven met je klasgenootjes en een middag sportief bezig te zijn!

De dag wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Scheldesport in samenwerking met Sportpunt Terneuzen en Team Vital Terneuzen.

Wat neem je mee?
Uiteraard is het niet handig om te sporten in een spijkerbroek, daarom adviseren we om een sportbroek aan te trekken en een sportshirt waar je lekker in kan zweten. Als je sportschoenen tot je beschikking hebt zou ik die ook zeker meenemen! 

Zijn er ook prijzen te winnen? Zeker! De beste nummers 1, 2 en 3 bij zowel de jongens als de meisjes krijgen een medaille. Alle deelnemers krijgen sowieso een mooi vaantje. Op het eind van de middag vindt er ook nog een loterij plaats waarbij je eveneens mooie prijzen kan winnen.

Alle deelnemers die nog geen lid zijn bij AV Scheldesport krijgen vanaf 27 mei de kans om tot de zomervakantie gratis mee te trainen (normaal is er een proefperiode van 4 gratis trainingen) bij onze vereniging! Daarna (of tijdens de proefperiode) kan je beslissen op je wel of geen lid wil worden.

Over de volledige dagindeling wordt later meer bekend!

Hoe kan ik inschrijven?
Inschrijven kan tot en met 25 mei. Dit kan via de website van AV Scheldesport.
(deze link: https://www.avscheldesport.nl/vereniging/wedstrijden/inschrijven-wedstrijden/)

Wij zorgen ervoor dat je inschrijving terecht komt in atletiek.nu. Op deze website kan je het chronoloog zien voor de wedstrijd en vind je achteraf (en live gedurende de wedstrijd) de uitslagen terug! Alvast een kijkje nemen? Dat kan via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/39388/

Deelname is volledig gratis!

Adres: Zuiderparklaan 20, Terneuzen
Contact: secretaris@avscheldesport.nl of je eigen juf/meester

Wij hopen dat jullie net zoveel zin hebben in deze dag als dat wij hebben! Zien we je dan?