Regio-ontmoeting 2023; de selectie
Regio-ontmoeting 2023; de selectie

Het is bijna zover: de regio-ontmoeting! Op zaterdag 3 juni reist Team Zeeland af naar Rotterdam voor de 5 regio-ontmoeting. In deze wedstrijd gaan 5 regio's met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit jaar maken we de selectie om een andere manier bekend dan dat je gewend bent!

Zoals altijd hebben pupillen en U14/U16-atleten de kans gehad om zich op een aantal wedstrijden te laten zien voor de selectiecommissie van de VZA. Deze commissie is afgelopen week samengekomen om te beslissen wie er mee mogen namens Team Zeeland richting Rotterdam. 

In de onderstaande video maken we bekend welke Scheldesporters geslecteerd zijn voor de regio-ontmoeting. Deze zullen nog een mail krijgen met de onderdelen waarvoor de geselecteerd zijn. Let op: in deze video worden de reserve-atleten niet benoemd. Ook zij zullen via de mail geïnformeerd worden.

Vorig jaar werd de wedstrijd georganiseerd in ons eigen Terneuzen! Nog eens kijken hoe dat feestje toen is afgelopen? Lees dan hier het artikel van Marit van Damme of bekijk de foto's van Dylan Vink, Gerard Neels of Jonathan Dobbelaar terug.

Wij feliciteren alle Scheldesporters die zijn geselecteerd!

Wie mogen zich klaar gaan maken voor de wedstrijd in Rotterdam? Je ziet het in onderstaande video: