Kom naar 'De Grote AV Scheldesport Pupquiz'!
Kom naar 'De Grote AV Scheldesport Pupquiz'!

Een gezellig avondje uit bij AV Scheldesport. Op vrijdag 22 september houden we 'De Grote AV Scheldesport Pubquiz'. Een leuke quiz waarin we jouw kennis over verschillende onderwerpen testen.

Van muziek uit de 80's tot de populairste Netflixseries van nu en van algemene sportkennis tot de kleinste details in de atletiek. Al je kennis wordt door host Richard van damme op de proef gesteld tijdens De Grote AV Scheldesport Pubquiz. 

Opzet
Zoals gezegd komen er dus veel verschillende onderwerpen aan bod. Dit gebeurd in verschillende rondes. Na elke ronde nemen we een korte pauze waarin de jury de antwoordformulieren kan nakijken. Na de finaleronde maken we de winnaars bekend die daarna hun prijzen in ontvangst kunnen nemen.

We spelen deze quiz in teams. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Kies een leuke teamnaam en ga de strijd aan! Er is geen leeftijdsgrens; iedereen is welkom!

Uiteraard zijn er ook bepaalde spelregels aan verbonden. Deze worden op de avond zelf door Richard uitgelegd. 

Belangrijke informatie
De deuren openen op vrijdagavond 22 september om 19:00. Om 19:30 beginnen we met de quiz. We verwachten dat de quiz rond 22:30 is afgelopen. 

Toegang is gratis, alleen de drankjes zijn op eigen kosten. 

Inschrijven doe je per team. Dat kan via deze link: https://www.avscheldesport.nl/vereniging/evenementen/inschrijven-pubquiz/

Mocht je graag mee willen doen, maar tegen 22 september nog geen team hebben. Neem dan contact met ons op via recreatie@avscheldesport.nl. Wij zorgen er dan voor dat je alsnog ingedeeld wordt in een team. 

Wij hebben er erg veel zin in! Hopelijk zien we jullie op de 22e in de kantine van AV Scheldesport!

Uitnodiging: https://www.avscheldesport.nl/vereniging/evenementen/1353/de-grote-av-scheldesport-pubquiz.html

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via recreatie@avscheldesport.nl