De clubkampioenschappen komen er weer aan
De clubkampioenschappen komen er weer aan

Nog heel even wachten, maar dan is het weer zover: de clubkampioenschappen. De jaarlijkse seizoenafsluiter vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober. In dit artikel lees je wat er deze dag te doen is en nodigen we je uit voor de barbecue!

De wedstrijd
Zoals elk jaar werk je in je eigen categorie een meerkamp af. Deze bestaat uit de volgende onderdelen: Sprint, werpen (Kogel en/of discus of Vortex), verspringen en een lange afstand. De vraag is uiteindelijk: wie kroont zichzelf tot clubkampioen? Ook voor de recreanten hebben we een onderdeel: de 5000m.

Net als vorig jaar hebben we voorafgaand aan de wedstrijd nog een estafette!

Inschrijven kan vanaf nu via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/39773/

Hier zie je ook welke onderdelen er precies voor jouw categorie zijn.

Barbecue
Net als elk jaar sluiten we deze dag feestelijk af met een barbecue! Hiervoor dient wel een eigen bijdrage geleverd te worden.
t/m 12 jaar: €7,50 p.p.
13+: €12,50 p.p.
Voor dit bedrag mag je ’s avonds mee-eten en krijg je een consumptiebon. Afrekenen kan op de dag zelf in de kantine. Na je betaling ontvang je je consumptiebon.

Je kan kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Uiteraard kan je andere dieetwensen/allergieën ook doorgeven. Aanmelden voor de barbecue kan via deze link: https://www.avscheldesport.nl/vereniging/evenementen/inschrijven-bbq-clubkampioenschappen/

Hopelijk zien we je 7 oktober tijdens de clubkampioenschappen. Tot dan!