UPDATE 18-05-2021 Competitie wedstrijden gaan niet door
UPDATE 18-05-2021 Competitie wedstrijden gaan niet door

Lees de laatste update over de competitie wedstrijden hieronder

Pupillen 
In verband met de huidige stand van zaken heeft de Atletiekunie besloten om door alle competitiewedstrijden in de maand april een streep te zetten.

Volgens de huidige regels mogen er momenteel ook geen Athletics Champs wedstrijden plaats vinden omdat je dan verschillende clubs bij elkaar hebt. Je mag nl alleen binnen de eigen vereniging  onderlinge wedstrijdjes organiseren voor de leeftijd t/m 26 jaar.

De Atletiekunie heeft besloten om de hele competitie 2021 voor de Atletics Champs te schrappen. Wat de competitie betreft slaan we voor de Athletics Champs dus helaas een jaartje over.

De VZA heeft het Zeeuws kampioenschap pupillen dat gepland stond op 5-6-2021 verplaatst naar 18-09-2021. De overige pupillen wedstrijden wordt door de organiserende verenigingen nog naar gekeken, houd u onze website goed in de gaten, deze proberen wij zo up to date mogelijk te houden

Junioren Senioren en Masters

Momenteel zijn er geen versoepelingen voor de competitiewedstrijden mogelijk. Daarom zal de 2e ronde van de master competitie komen te vervallen op 5 juni. Dit betekent ook dat de finale op 19 september komt te vervallen. 

De CD competitie wedstrijd van 19 juni is vandaag ook komen te vervallen, de extra wedstrijd die gepland staat voor 3 juli 2021 gaat voorals nog door, echter is hier binnen de poule 60 nog geen organisatie voor bereid gevonden om deze te organiseren. Het besluit of deze door gaat wordt de eeste week van juni verwacht.

 

De Technische Commissie 

Laatste update: 18-05-2021