Sociale media AV Scheldesport op de schop
Sociale media AV Scheldesport op de schop

De sociale media van AV Scheldesport is toe aan een upgrade. Dat is wat Ivar van de Wege en Rens Schuit dachten. Daarom kwamen zij met een plan om alle sociale media van onze vereniging op de schop te nemen.

Vanaf woensdag 22 juni 2022 gaat er een aantal dingen veranderen op het gebied van sociale media voor AV Scheldesport. Er zal constanter worden geüpload op onze website en op Facebook. Dit zal op de website in de vorm van nieuwsberichten zijn. Op Facebook promoten we nieuwsberichten en zal aparte content te zien zijn.

Instagram

De grootste verandering is dat AV Scheldesport vanaf dit moment ook actief is op Instagram! Een belangrijke stap voor Scheldesport, omdat Instagram één van de grootste en snelst groeiende platforms op sociale media is. Omdat we alle doelgroepen van Scheldesporters willen verbinden met elkaar en niemand buiten willen houden, werd het tijd voor Instagram.  

Op Instagram zijn er meerdere mogelijkheden om AV Scheldesport meer en beter op de kaart te zetten. Zo kunnen wedstrijden meer promoot worden en zetten we vrijwilligers en atleten in het zonnetje.

AV Scheldesport is te volgen op @av_scheldesport op Instagram, of klik hier!

Wat kan jij doen?

Omdat wij niet zelf bij elke wedstrijd aanwezig kunnen zijn en niet altijd tijd hebben om een verslag te schrijven, vragen wij jullie ook dingen bij te dragen aan onze kanalen. Ga je naar een wedstrijd, heb je foto’s gemaakt of is er iets anders wat je graag wilt delen? Stuur het naar ons toe en wij zorgen ervoor dat er iets mee gebeurt! Dit kan naar media@avscheldesport.nl.

Uiteraard zouden we het leuk vinden dat je altijd wat foto’s en filmpjes naar ons stuurt van jouw wedstrijden en prestaties, zodat we dit kunnen delen op onze kanalen. Dit mag ook gewoon via een berichtje op Instagram of Facebook.

Ook vragen wij per groep om een contactpersoon aan te stellen die ons voldoende input geeft, zodat elke groep voldoende aandacht krijgt. De contactpersoon hoeft zich niet verantwoordelijk te voelen voor het leveren van wedstrijdverslagen, interviews en foto’s (dit mag uiteraard wel), maar dient vooral als bron om op de hoogte te blijven van wat er in elke categorie speelt. Heb je interesse om dit voor je groep op te pakken? Stuur een berichtje naar media@avscheldesport.nl.