Vijf regio-ontmoeting door de ogen van een atleet
Vijf regio-ontmoeting door de ogen van een atleet

Op de baan van AV Scheldesport vond zaterdag de vijf regio-ontmoeting plaats. Met een mooie 4e plaats voor Team Zeeland was het een geslaagde dag. Via deze weg bedanken wij dan nogmaals alle vrijwilligers en atleten voor deze dag! Deelneemster Marit van Damme, Meisje Junior C, neemt ons mee in haar dagje regio-ontmoeting!

Vandaag begon de dag voor mij om half 10. Toen ik de baan op kwam, zag het er direct al heel gezellig uit. Er hingen vlaggetjes rond de baan en er was muziek. Als eerste moesten we allemaal het shirt van onze regio ophalen en hem passen om vervolgens als ontwerper van het shirt op de foto te gaan voor Instagram. Ik heb veel positieve reacties gekregen op het ontwerp.

Ik had een lange pauze, want ik moest pas om half 2 beginnen. In de tussentijd moedigde ik andere deelnemers van team Zeeland aan en hielp ik bij de estafette met jureren bij de wisselvakken. Ook kon ik nog helpen bij het kogelstoten van de jongens pupillen B.

Om half 2 begon mijn wedstrijd met verspringen. Ik had 3.89m, geen pr, maar het was prima. Bijna direct na verspringen had ik kogel. Daar heb ik 6.87m gestoten. Ik wilde graag de 7 meter halen, maar dat is dus niet gelukt, helaas. Na kogel heb ik nog bij het verspringen gekeken en bij mijn teamgenoten onder de tent gezeten.

We sloten de wedstrijd af met de pendelestafette. Ik liep hier aan mee en met een 4e plaats, was het een geslaagde estafette. Na de pendelestafette was de prijsuitreiking. Ook hier werd Zeeland 4e en hebben we met ons hele team een ererondje gelopen.

Na de prijsuitreiking was het tijd om nog wat te eten. Er stond een hamburgerkraam waar iedereen met zijn bon een hamburger kon halen. Aan het einde heb ik nog gevoetbald met een paar anderen. Het was een hele leuke en sportieve regio-ontmoeting!

Zelf ook een keer een verslagje schrijven? Laat het weten via media@avscheldesport.nl!