Dit zijn de Zeeuwse wedstrijden in juli
Dit zijn de Zeeuwse wedstrijden in juli

Het baanseizoen is volop bezig en ook in juli is er voor iedereen genoeg te doen. Dit zijn de Zeeuwse wedstrijden in juli.

Athletics Champs (pupillen)

Op zaterdag 2 juli beginnen de pupillen met de Athletics Champs bij Dynamica in Vlissingen. Teams van pupillen gaan hier met elkaar de strijd aan in de vorm van een meerkamp.  

Bij elke wedstrijd van de Athletics Champs zijn de onderdelen van de meerkamp anders. Deze dag staat voor de mini-, B- en C-pupillen 40m, meters maken (4 min), 40mH, slingeren, vortex en hurk hoog op het programma. Voor de A1- en A2-pupillen zijn de onderdelen: meters maken (6 min), 60mH, Kogel, Vortex, hoogspringen en polsstokverspringen. De wedstrijd begint zoals gewoonlijk met een teamestafette.

Inschrijven is gratis en kan tot en met 29 juni via onze website (klik daarvoor hier) of via atletiek.nu.

Meer weten over deze wedstrijd en het programma? Klik hier voor de uitnodiging!

Zeeuws Kampioenschap (junioren, senioren en masters)

Een week later, op zaterdag 9 juli, is het tijd voor de junioren, senioren en masters om te laten zien wat ze kunnen op het Zeeuws Kampioenschap. We reizen daarvoor af naar RKHAV in Hulst.

Inschrijven kan tot en met 7 juli via onze website (klik daarvoor hier) of via atletiek.nu.

Meer weten over deze wedstrijd en het programma? Klik hier!

Avondbaanwedstrijd (pupillen, junioren, senioren en masters)

Vrijdagavond 15 juli ben je welkom op onze eigen baan in Terneuzen voor een avondbaanwedstrijd. Op deze wedstrijd kan je meedoen aan verschillende looponderdelen: sprint, MiLa en horden (vanaf junioren C). Voor de pupillen is er een meerkamp en een MiLa. 

Inschrijven is gratis voor leden van AV Scheldesport en kan tot en met 14 juli via onze website (klik daarvoor hier) of via atletiek.nu.

Meer weten over deze wedstrijd en het programma? Klik hier!

Zet ook alvast in de agenda dat een dag later (zaterdag 16 juli) het 60-jarige jubileum van AV Scheldesport plaatsvindt. Meer informatie hierover volgt snel!