AV Scheldesport viert 60-jarig jubileum
AV Scheldesport viert 60-jarig jubileum

AV Scheldesport vier dit jaar haar 60-jarige bestaan en dat vraagt natuurlijk om een feestje! Daarom nodigen wij jullie van harte uit om dit met ons te komen vieren op zaterdag 16 juli.

Op deze feestelijke dag zijn verschillende activiteiten te doen op het festivalterrein van AV Scheldesport. Zo beginnen we ’s middags met een spelletjesronde voor jong en oud. Ook staat er een stormbaan, kan je jeu-de-boules spelen, is er een plekje om te voetballen en nog veel meer.

Later op de middag komt ballonkunstenaar en goochelaar Wallie langs om zijn kunsten te laten zien en doen we de familie-/vriendenestafette.

Om 17:00 beginnen we met de borrel om vervolgens een uur later de barbecue aan te slingeren. Live muziek wordt die avond verzorgd door de band Sam Acoustic.

Rond 20:30 beginnen we met een leuke AV Scheldesport pubquiz. Daarna is het programma afgelopen, maar ben je vrij om te blijven hangen!

Kosten

Voor leden van AV Scheldesport is de hele dag gratis. Aan niet-leden wordt een eenmalige bijdrage gevraagd:

  • Kinderen t/m 11 jaar: € 7.50
  • Ouder dan 12 jaar: € 12.50

Let op! Dit bedrag betaal je voor de hele dag.

Bij de ingang kan je (met pin) betalen en krijg je een bandje. Hiermee kan je drinken halen en mag je, als je je hebt ingeschreven, mee-eten met de barbecue. Leden hoeven uiteraard niet te betalen aan de ingang, maar krijgen wel een bandje.

Inschrijven

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor deze feestelijke dag! Met de inschrijving laat je weten dat je komt en dat je wel of niet meedoet met bepaalde activiteiten. Je kan alleen jezelf inschrijven, maar ook anderen in hetzelfde inschrijfformulier (bijvoorbeeld familieleden of vrienden die meekomen). Zorg er dan wel voor dat diegene die jij inschrijft, zichzelf niet apart inschrijft.

Inschrijflink: https://forms.gle/MpjhY9PjwN9GuYTM7

Meer informatie is te vinden in de mail die is verzonden naar alle Scheldesporters!

Hopelijk zien we je op 16 juli!