Belangrijke data voor in de agenda
Belangrijke data voor in de agenda

De vakantie is voorbij! En dat betekent dat het tijd is om weer van de bank te komen en lekker te gaan sporten. Gelukkig staan er om je te helpen een paar wedstrijden op het programma deze maand. Ook geven we alvast de datum voor de Clubkampioenschappen!

Baanwedstrijd Hulst

In Hulst kunnen zaterdag 10 september junioren, senioren en masters terecht voor een baanwedstrijd. Voor de U18, U20, senioren en masters zijn er sprint- en werponderdelen en is er een 1500m. De Junioren C en D kunnen ook nog kiezen voor hoogspringen en verspringen.

Inschrijven kan voor junioren via onze eigen website. Klik daarvoor hier.

Senioren en masters kunnen inschrijven via atletiek.nu. Klik daarvoor hier.

LET OP: Inschrijven kan maar tot vanavond (woensdag 7 september) 18:00!

Athletics Champs Hulst

Gelukkig hoeven de pupillen zich ook niet te vervelen, want voordat de het in de middag losbarst voor de junioren, senioren en masters, is er voor de pupillen een Athletics Champs in Hulst.

Deze ochtend zijn de klassieke Athletics Champs onderdelen terug te vinden, zoals de teamestafette en het metersmaken. Ook is er sprint, vortex, kogel en horden.

Inschrijven is gratis en kan gewoon via onze eigen website of atletiek.nu. Klik voor onze eigen website hier en voor atletiek.nu hier.

LET OP: Inschrijven kan maar tot vanavond (woensdag 7 september) 18:00!

Athletics Champs Terneuzen

De pupillen kunnen zich ook alvast opmaken voor een thuiswedstrijd, want op zaterdag 17 september is er een Athletics Champs op onze eigen baan in Terneuzen! Het zou natuurlijk leuk zijn dat juist op deze wedstrijd de Scheldesportpupillen ruim vertegenwoordigd zijn.

Inschrijven is gratis en kan (net als anders) via onze eigen website of atletiek.nu. Klik voor onze eigen website hier en voor atletiek.nu hier.

Inschrijven kan nog tot 15 september 23:59!

VB-wedstrijd Terneuzen

Ook voor de VB-atleten staat er een mooie wedstrijd op het programma! Het mooie is dat ook deze wedstrijd op onze eigen baan is. Want nadat de pupillen hun wedstrijd hebben gehad in de ochtend is het tijd voor de VB’ers om hun talent te laten zien in de middag.

De atleten kunnen kiezen uit een 150m, 600m, speerwerpen en verspringen.

Inschrijven is voor Scheldesporters gratis. Atleten van andere verenigingen betalen alleen voor de eerste twee onderdelen, elk extra onderdeel is gratis. Inschrijven kan daarom voor Scheldesport ook via onze eigen website (hier) en op atletiek.nu. Voor atleten van andere verenigingen is inschrijven alleen mogelijk via atletiek.nu (hier).

Inschrijven kan nog tot 15 september 23:59!

 Datum clubkampioenschappen

Het is bijna weer zover! De jaarlijkse afsluiting van het baanseizoen: de clubkampioenschappen. Op zaterdag 8 oktober zal deze plaatsvinden op onze eigen baan in Terneuzen.

Voor elke categorie is er een meerkamp bestaande uit een sprint, lange afstand, kogel en speer of vortex en verspringen.

Inschrijven is uiteraard volledig gratis en kan nu al via atletiek.nu (hier) of onze eigen website (hier).

Inschrijven kan nog tot 6 oktober 23:59!

Meer details zullen later volgen!