Dit zijn de datums voor komend cross-seizoen
Dit zijn de datums voor komend cross-seizoen

Het baanseizoen zit er zo goed als op en dus is het tijd om ons klaar te maken voor de crossen. In dit bericht vind je alle informatie die je nu nodig hebt.

Datums
Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de eerste cross, want op 5 november reizen we af naar Hulst voor de Moerschanscross. Ook hebben we op de 26e de Elderschanscross in Aardenburg.

In december komen we maar één keer in actie. Op 10 december gaan we naar Kruiningen voor de Inkel cross. Daarna hebben we een lange pauze van bijna om maand om te genieten van een welverdiende winterstop (op de winterwerpdriekamp na dan, die plaats zal vinden op 17 december).

Na die welverdiende winterstop en een goede jaarwisseling is het tijd voor de Deltacross in Westenschouwen. Deze is op 14 januari. Een week later is Vlissingen aan de beurt voor de Kustcross. Nog een week later is onze eigen Scheldesportcross aan de beurt in Westdorpe.

Op de 11e van februari vindt in Bruinisse de laatste cross plaats. De Grevelingencross.

Alle datums onder elkaar:

05/11/2022 – Moerschanscross – Hulst
26/11/2022 – Elderschanscross – Aardenburg
10/12/2022 – Inkel cross – Kruiningen
14/01/2023 – Deltacross – Westenschouwen
21/01/2023 – Kustcross – Vlissingen
28/01/2023 – Scheldesportcross – Westdorpe
11/02/2023 – Grevelingencross – Bruinisse

Inschrijven
Senioren en masters schrijven zich in (en betalen) via inschrijven.nl. Pupillen en junioren kunnen zich inschrijven via onze eigen website. Dat kan via deze link. Zij hoeven ook niet te betalen.

LET OP: iedereen wordt, hoe confronterend het ook is, weer een jaartje ouder. Houd er dus rekening mee dat je misschien een categorie omhoog bent gegaan en je niet inschrijft in je oude categorie.