Meld je aan voor de jurycursus bij AV Scheldesport
Meld je aan voor de jurycursus bij AV Scheldesport

Binnenkort kan je bij AV Scheldesport weer een jurycursus volgen. Hierin word je opgeleid tot jurylid. Zo kan je voortaan de resultaten van je kinderen, ouders, vrienden of mede-atleten van dichtbij meemaken!

Wat leer je precies? Tijdens de cursus leer je de regelementen die komen kijken bij atletiek, je leert hoe je moet handelen in bepaalde situaties en weet straks wie er allemaal nodig zijn bij een onderdeel.

De cursus is toegankelijk voor iedereen; ouders, vrienden of atleten. Voor een atleet is het nuttig om de cursus te volgen; je weet dan meer over de sport en de regels die erbij horen. Buitenom dat is AV Scheldesport is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen helpen bij wedstrijden.

Na het volgen van deze cursus ben je officieel jurylid en zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de atletiek. Je kan namelijk ook andere cursussen gaan volgen, zoals scheidsrechter, starter, medewerker-ET/EDM en nog veel meer.

Waar en wanneer?
De cursus wordt georganiseerd in de kantine van onze eigen baan in Terneuzen. Hij zal plaatsvinden op vier maandagavonden. 24 oktober 2022, 7 november 2022 en 21 november staan al vast. Naar de vierde avond wordt later gekeken.

Inschrijven kan via tz@avscheldesport.nl. Zij zullen je daarna verder informeren!


Docenten Mike Nièpce en Alwin de Zeeuw hopen jullie snel te zien op de eerste cursusavond!