Nieuwe clubkleding; we gaan passen!
Nieuwe clubkleding; we gaan passen!

We hebben uiteindelijk in Craft onze nieuwe leverancier gevonden. We zijn al begonnen met passen en willen eind januari de bestelling voor de gehele vereniging doen zodat we voor 1 maart het nieuwe tenue in ons bezit hebben. 

Let op: Vanaf 1 maart mag het oude tenue niet meer gedragen worden op de officiële wedstrijden! Er liggen bestellijsten en paskleding in de kantine. Betaling is bij ophalen van de kleding via de pinautomaat.

We hebben voorlopig de volgende inloopavonden om te passen (niet na een training!):

  • Maandag 9 januari van 18:10-19:00
  • Dinsdag 10 januari van 18:10-20:00
  • Woensdag 11 januari van 18:10-19:30

Er volgen later nog meerdere mogelijke datums en tijden om te passen. Deze worden in de WhatsApp groepen gecommuniceerd. Als u niet in een WhatsAppgroep zit of op een ander moment wilt passen kunt u mailen naar clubtenue@avscheldesport.nl

Korting
Omdat we een flink bedrag hebben opgehaald met de grote clubactie en de Rabo clubkas actie kunnen we een mooie aanbieding doen voor de jeugdleden en de VB-atleten. De jeugd- en VB-leden krijgen in ieder geval 10€ korting als zij met de eerste bestelling mee doen. Als we weten hoeveel jeugdatleten(pupillen, junioren en VB) er een bestelling doen zullen we het bedrag verdelen over het aantal atleten. De korting zal dus hoogstwaarschijnlijk hoger worden dan 10€. Alle overige leden krijgen de eerste bestelling 5% korting op alle artikelen! Dus ook voor de volwassenen hebben we een mooie aanbieding.

Let op: het broekje van Craft is niet verplicht. Elke zwarte broek mag gedragen worden bij de wedstrijden waar een tenue vereist is. Het Craft broekje wordt wel voorzien van ons logo zoals op de ontwerpen wordt weergegeven.

Voor de ontwerpen: https://drive.nwg.se/s/5DS7Zz8eHBHnHbx

Als er vragen zijn kunt u deze sturen naar clubtenue@avscheldesport.nl

Namens de kledingcommissie,
Ronald Verschuren