za 6/06/15 - 5 Regio ontmoeting

Beste sportvrienden,

Namens de Vereniging Zeeland atletiek zal Atletiekverenging Scheldesport dit jaar de wedstrijd van de 5 Regio-ontmoeting organiseren op het Zuidersportpark te Terneuzen.
Om de organisatie van deze dag goed te laten verlopen, willen we graag het volgende meedelen.

Inschrijven

Inschrijven van de atleten kan alleen via het bijgevoede inschrijfformulier. Dit formulier moet uiterlijk op  31 mei 2015 gemaild worden naar wedstrijdsecretariaat@avscheldesport.nl.

Zoals bekend kunnen 5 pupillen per meerkamp en 3 junioren op elk onderdeel per regio worden ingeschreven.

Een junior mag aan 3 persoonlijke onderdelen deelnemen en eventueel de estafette. 4 pupillen doen mee aan de estafette, de 5e pupil aan de pendelestafette.

Wij willen vragen om zoveel mogelijk beste prestaties door tegeven voor de loopnummers zodat we series op tijd kunnen indelen, wat de wedstrijd zeker zo leuk maakt.

Mutaties

Mutaties kunnen alleen doorgegeven worden via het mutatieformulier.

Voor het doorgeven van mutaties geldt het volgende. De mutaties moeten….:

-        vóór vrijdag 5 Juni 19:00 uur uitsluitend naar wedstrijdsecretariaat@avscheldesport.nl gemaild worden

-        op zaterdag tot 10.30 uur in het wedstrijdsecretariaat op de atletiekbaan ingeleverd worden

-        met een maximum van 8 per regio (let op: we hanteren daarbij dezelfde regels als bij competitiewedstrijden; een wisseling van deelnemers op een onderdeel betekent dus twee mutaties.

Secretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is op 6 juni vanaf 9.30 uur geopend.

Startnummers en T-Shirts

De ploegleiders per regio (1 voor de pupillen en 1 voor de junioren) kunnen deze afhalen in het groene gebouw naast de atletiekbaan ( achter de Finish)

Juryleden

Elke regio levert3 juryleden. Deze juryleden moeten aangemeld worden in het mailtje waarmee ook de ploegopstellingen worden gestuurd.

Consumptiebonnen

De mogelijkheid bestaat voor de regio’s die dat willen om consumptiebonnen te regelen. Deze bonnen kunnen door de regio’s zelf gemaakt worden, als maar duidelijk is door welke regio deze zijn uitgegeven. Het mag een bon in de kleur van de shirtjes zijn, als maar in ieder geval de eerste letter van de regio er GROOT op vermeld is. Voor de bonnen wordt na afloop een rekening gestuurd à € 1,00 per ingeleverde bon.

Wij hopen op een mooie atletiekdag en zien uit naar jullie komst.

Met sportieve groeten,

Namens Regio Zeeland

Stefan van Damme

Anton Vael